Telefoonabonnementen, welke is voor mij de beste?

Er zijn in ons land erg veel mobiele telefonieabonnementen die allen veel verschillende soorten abonnementsvormen aanbieden. Denk hierbij aan bedrijven als KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile, Ben, Simyo, Youfone en ga zo maar door. Al deze bedrijven bieden sim only abonnementen aan en hiernaast ook nog eens ‘gewone’ telefoonabonnementen in combinatie met bijvoorbeeld een mobiele smartphone. Nu is het voor de mensen die niet veel tijd wil steken in het vergelijken van de verschillende providers is het erg onoverzichtelijk en is het kiezen van het juiste abonnement lastig. Nu zijn er gelukkig verschillende websites die bijvoorbeeld sim only abonnementen vergelijken. Dit maakt het een stuk makkelijker om uw keuze te maken.

Waarom is sim only goedkoop?

Sim only abonnementen zijn over het algemeen een stuk voordeliger dan abonnementen met een mobiele smartphone. Zeker telefoonabonnementen met een nieuwe iPhone zijn een stuk duurder.

Mobiele telefoonabonnementen met maandcontract

Mocht u het juiste mobiele abonnement hebben gevonden dan krijgt u in de gevallen van een sim only abonnement de keuze voor de lengte van uw contractsperiode. Ook hier zijn vergelijkingssites voor, zo is Simonlyexpert.nl een voorbeeld hiervan. Deze website vergelijkt mobiele sim only abonnementen waar je ook kan kiezen voor abonnementen met een maandcontract. Iedere maand kunt u dus kiezen voor een ander abonnement en u kunt overstappen wanneer u wilt, erg flexibel dus. Maandabonnementen zijn echter in prijs vaak ietsjes duurder dan wanneer u een jaar- of meerjarig contract afsluit. Telefoonaanbieders proberen de consumenten zo te stimuleren om langere contracten aan te gaan. Zo hebben zij voor een langer termijn vaste inkomsten.

Previous post: