Telefoon met abonnement, prepaid of sim only

In de wereld van mobiele telefoons is er geen tekort aan aanbiedingen. Je kunt meestal ook kiezen uit verschillende aanbiedingen. Een aanbieding is meestal een telefoon plus een abonnement. Dit abonnement is 1 of 2 jaar. Hoe langer het abonnement, hoe lager de prijs van het toestel. Doordat je een maandelijkse prijs betaalt kan de telefoon daaruit betaald worden. Je betaalt de telefoon dan in feite terug in het maandelijkse abonnement. Een telefoon met abonnement is voor veel mensen de oplossing om een nieuwe telefoon te kopen.

Telefoon met sim only

Met een losse simkaart zonder abonnement is de mobiele telefoon ook te gebruiken. Een sim only abonnement is een abonnement met alleen een simkaart en een los toestel. Dit kan een oude telefoon zijn waar een abonnement op heeft gezeten bijvoorbeeld. Het kan ook een geleend toestel zijn. Als de telefoon simlockvrij is dan is deze te gebruiken met een sim only. Een sim only zorgt ervoor dat de kosten per maand goed in te schatten zijn. De maandelijkse kosten zijn laag bij een sim only. Het is bijvoorbeeld meestal goedkoper om een iPhone los te kopen met een sim only abonnement dan een iPhone met abonnement. De kosten van de iPhone nemen bij de laatste een groot deel van de maandelijkse prijs in beslag.

Telefoon met prepaid

Bij een prepaid kaart zijn er geen vaste prijzen omdat er losse beltegoed kaarten gekocht kunnen worden. Bij een sim only abonnement of prepaid simkaart ontvangt men alleen de simkaart. Het mobieltje is wel een onderdeel van een abonnement met toestel. Een prepaid kaart is makkelijk als je niet veel belt maar wel

bereikbaar wilt zijn. Het is een manier van bellen dat vooral in het begin erg populair is. Tegenwoordig is het voor veel mensen voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten.

Previous post:

Next post: