Beste aanbiedingen

De beste sim only aanbiedingen zijn niet zo makkelijk te benoemen, want we weten niet wat je nodig hebt. Daarom hebben we gekozen om de beste providers voor je in een overzicht te zetten, zodat je zelf kunt kijken of je een knappe sim only aanbieding ziet. We hebben je dus op weg proberen te helpen door alvast een kleine selectie te maken van providers.

Waarom deze providers voor sim only aanbieding?

Waarom precies deze providers in ons overzicht staan is eigenlijk heel simpel. Zoals je wellicht al hebt opgemerkt zijn 3 van de 4 providers alleen maar bezig met sim only. Je kunt er verder geen mobiele telefoon of iets dergelijks bestellen en dat is er mede verantwoordelijk voor dat de prijzen zo bizar laag liggen. Enige provider die naast sim only ook met andere zaken bezig is is natuurlijk Tele2. Toch kun je van de prijzen voor een sim only abonnement bij Tele2 niet zeggen dat ze onderdoen voor de concurrerende providers die puur met sim only aan de gang zijn.

Bekijk dus altijd meerdere aanbiedingen om zo goed te kunnen vergelijken. Kijk ook bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden die de providers geven tot overstappen en dergelijke. Dit is ook handige informatie om uiteindelijk je oordeel op te baseren. De beste sim only aanbiedingen zijn uiteraard overal aan te koppelen, en zo ook aan de sony xperia z of de iPhone 5s.

Previous post:

Next post: